Hoe kan ik iets bestellen: 

Deze website is nog in de maak, dus heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar mooie handgebreide (bruids)sjaals, dan kunt u ook al vast kijken op mijn www.gebreidesjaals.blogspot.com. Die er al sinds 2011  is. Om het  U gemakkelijker te maken werk ik aan de toekomst (men is bezig en helpt mij ) met productcodes die gekoppeld zijn aan de desbetreffende stola/(bruids)sjaal. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw gewenste productcode(s) te noteren  in het bestelformulier.  Dit is overzichtelijk voor mij en eenvoudig voor u. Maar emailen kan altijd, ik leg u graag meer uit en neem de tijd voor U.

Uw  persoonlijke gegevens blijven privé en worden niet aan derden verstrekt. 

 

Bestelformulier

De product code kunt u vinden in de collectie. 

 

 

OPHALEN

Vul de uw gewenste betaalwijze in en u eventuele voorkeursdatum.

Heeft u een voorkeurs datum en tijd? 

 

 

VERZENDEN

Wanneer u gekozen heeft voor verzending bij afhandeling, vul uw adres gegevens in. De betalingswijze is automatisch een banktransactie. U ontvangt een betalingsverzoek. 

 

 

Heeft u nog een speciale verzoek of opmerking?

Nadat u heeft besteld: 

Nadat u een bestelformulier heeft ingediend ga ik zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw aanvraag te verwerken.  Als u heeft gekozen voor verzending; dan krijgt u per mail te horen welk bedrag over gemaakt kan worden naar de onderstaande rekeningnummer. Nadat de betaling is voldaan word(en) de paket(ten) zo spoedig mogelijk opgestuurd en krijgt u hier bericht van.