Hoe kan ik iets bestellen??dus heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar mooie handgebreide (bruids)sjaals, dan kunt u ook ook kijken op mijn gebreidesjaals.blogspot.com. Dit blog is er al sinds 2011. Vele klanten vonden er hun weg.Deze website is er ook voor u. Het enige wat u dan hoeft te doen is uw gewenste productcode(s) te noteren  in het bestelformulier.  Dit is overzichtelijk voor mij en eenvoudig voor u. Maar ook gewoon emailen kan altijd, ik leg u graag meer uit en neem de tijd voor U. Dus ga dan naar: mieke.ten.haaf@planet.nl

Uw  persoonlijke gegevens blijven privé en worden niet aan derden verstrekt.  M.ten Haaf-Mars. Oss. 0412633324.

 

Bestelformulier

De product code kunt u vinden in de collectie. 


 

 

OPHALEN

Vul de uw gewenste betaalwijze in en u eventuele voorkeursdatum.


Heeft u een voorkeurs datum en tijd? 

 

 

VERZENDEN

Wanneer u gekozen heeft voor verzending bij afhandeling, vul uw adres gegevens in. De betalingswijze is automatisch een banktransactie. U ontvangt een betalingsverzoek. 

 

 

Heeft u nog een speciale verzoek of opmerking?

Nadat u heeft besteld: 

Nadat u een bestelformulier heeft ingediend ga ik zo snel mogelijk actie te ondernemen om uw aanvraag te verwerken.  Als u heeft gekozen voor verzending; dan krijgt u per mail te horen welk bedrag over gemaakt kan worden naar de onderstaande rekeningnummer. Nadat de betaling is voldaan word(en) de paket(ten) zo spoedig mogelijk opgestuurd en krijgt u hier bericht van. Voor een mogelijke aankoop geef ik veel persoonlijk kontakt en aandacht aan uw vragen.